Att skapa enkelhet och frihet är min melodi!

Jag njuter av krispig, ren och vacker snö när jag är hemma i Jämtland på vintern. Att andas frisk luft och känna vidderna där uppe ger mig klarhet i hela min själ.

Färgen orange har hängt med sedan tonåren. Den ger mig energi och står för kreativitet.

Därför blev det Firesnow Inspiration som hjälper dig som kund att få mer klarhet och energi i ditt hem och din inre värld.

Runt mig händer det saker. Jag hör ofta att människor blir upplyfta och får nytt hopp när de anlitat mig antingen för healing eller feng shui.

Feng shui studerade jag under några år i början på 2000. Efter det gick jag djupare och blev antagen till en 1-årig utbildning inom Space Clearing. Min lärare var författaren till boken Rensa i röran med feng shui.

Jag använder mig av mitt hem när jag manifesterar saker i mitt liv. När jag önskar att livet ska förändras har jag rensat och organiserat. Lämnat gammalt och gått mot nya möjligheter. Jag lever som jag lär!

Som liten ägnade jag många många timmar åt mitt dockskåp. Städade, fixade och möblerade om så intresset för hem och att ha goda energiflöden började tidigt.

För dig känns det kanske väldigt intimt att bjuda in en feng shui konsult som ska "se" på ditt hem. Jag har full förståelse för den känslan. Ditt hem är ditt tempel där du ska kunna vara helt dig själv. Att då släppa in någon okänd är ett stort steg.

Jag kan dock säga att mina kunder uttrycker att de inte känner sig bedömda på något sätt. Mina ögon och min uppgift är att se vilka möjligheter det finns att uppfylla din önskan om förändring. Jag är inriktad på allt positivt som kan hända med saker och möbler och energier. För mig är det som att få en fantastisk present. En magic box!

Känner du dig redo att släppa gammalt för att skapa mer av det du egentligen drömmer om?

Boka ett gratis samtal Ett steg mot ditt nya liv.

Jag har ända sedan barnsben varit medveten om hur jag skapar vackra energier runt mig. Genom att "skala" bort det som ger minst energi, det som inte är riktigt du ger ny energi och du blir lättare och kan lära känna mer av dig själv på ett magsiskt sätt.

Enligt feng shui så speglar ditt hem dig!

se till att skapa ett hem där du känner dig riktigt hemma ; ) Kolla in mina tips under RESURSER

Jag är student i en meditationsskola Clairvision School of Meditation som leder mig på min spirituella väg. När jag var 25 började jag känna mig lite rastlös och funderade mycket på vad som fattades i livet. Jag ville mer och sökte även något inom mig.

Känslan av att hitta hem upplevde jag när jag steg in i meditationssalen på min första Clairvisionkurs i Somerset England 2006. Jag har min terapeut-kunskap från den skolan och jag är ideellt engagerad där på olika sätt. Jag åker på kurser varje år och ibland jobbar några månader på något av våra centran, antingen i Kalifornien USA eller nordväst om Sydney Australien. Fantastiska ställen med magiska upplevelser ute i ödemarken.

Med tacksamhet!

Jeanette


Jag har utbildat mig hos några av världens ledande lärare inom både Feng Shui, Space Clearing och Meditation. Min bakgrund är inom Human Resource Management och jag har jobbat med IT-projekt och projektledning inom bankvärlden.

Firesnow Inspiration startades 2004.

1996 Personalvetarexamen Fil Kand Psykologi,
1998 Reiki Healing
2004 Cert klassisk Feng Shui Practitioner
2008 Cert Space Clearer, Clutter Clearer
2009 Godkänd IST-Practitioner, regression, healing, meditation
2012 Godkänd Entity Clearer (clearar bort spökenergier)