Jag älskar romantik!

Söker du mera kärlek, romantik, en partner, en flört då har du kommit rätt.

Jag har alltid använt mig av mitt hem när jag manifesterat relationer och romanser. När jag väl känner mig redo för en relation så aktiverar jag kärleksvibbarna och vips så händer det grejor. Det blir inte exakt alltid som jag tänkt men så är det ju. Man får tänka till på vad man önskar sig.

En vän sa till mig att jag borde jobba som Romanskonsult och då föll många bitar på plats för mig. Jag är en livsnjutare och älskar relationer och kan lätt berätta för dig hur du får igång flödet ; ) Jag lovar!

Boka din kärleksaktivering här : )

Jag har alltid tyckt om att vara i mina hem och har en känsla för att välja bort saker som inte ger mig inspiration. Jag tror starkt på att för att nå dit jag vill så behöver jag släppa och gå vidare på många olika plan. Det är även min erfarenhet efter år av nya hem och nya relationer. För att få något nytt att fungera är det bra att våga släppa allt gammalt. Men så klart i den takt som känns ok. Mina hem och mina saker har varit ett sätt att skapa det jag vill i livet.


Att jobba med energier i mitt hem började 2004 när jag läste Karen Kingstons första bok om Energirening. Jag kommer tydligt ihåg när jag stod vid ytterdörren i mitt dåvarande hus. Jag skulle känna in energierna med min hand och se vad som hände. Oj...det var som om huset pratade med mig. En otroligt häftig känsla att ha den kontakten och att sen ha intresset och förmågan att jobba med och för dessa energier så det blir vackert och flödande. Ett hem har så mycket att berätta.

Sedan den gången har jag utbildat mig hos Karen Kingston och fått hjälpa många kunder till djupare kontakt med sig själva. Saker som de drömt om kunde börja slå in.

Jag har ända sedan barnsben varit medveten om hur jag skapar vackra energier runt mig. Genom att "skala" bort det som inte ger mest energi, det som inte är riktigt du kan man få mycket ny energi och lära känna sig själv på ett magsiskt sätt.


I början av 2000 utbildade jag mig inom Klassisk feng shui och senare gick jag över mer mot att jobba med energireningar. En dröm gick i uppfyllelse 2007 när jag utbildade mig hos Karen Kingston som jag nämnde tidigare. Hon har bland annat skrivit boken Rensa i röran med feng shui. Min dröm var att leva ett modernt liv men med ritualer och heliga rutiner och det känner jag verkligen att jag uppnått.

Sen 2006 är jag även student i en meditationsskola Clairvision School of Meditation och där har jag lärt mig så otroligt mycket och det tar aldrig slut. Jag hittade verkligen hem när jag gick min första kurs hos dem. Jag har min terapeut-kunskap från den skolan och jag är ideellt engagerad på olika sätt. Bland annat åker jag då och då och jobbar några månader på något av våra Meditationscenter, antingen i Kalifornien USA eller norr om Sidney Australien. Fantastiska ställen och  magiska upplevelser ute i ödemarken.


Med tacksamhet!

Jeanette


Jag har utbildat mig hos några av världens ledande lärare inom både Feng Shui, Space Clearing och meditation. Min bakgrund är inom Human Resource Management och jag har jobbat med IT-projekt och projektledning inom bankvärlden.

Firesnow Inspiration startades 2004.

Facebook:  Firesnow Inspiration
Instagram:  firesnowfengshui

Du kan anmäla dig till Jeanettes nyhetsbrev här!

1996 Fil kand examen inom Psykologi
1998 Reiki Healing
2004 Cert klassisk Feng Shui Practitioner
2008 Cert Space Clearer, Clutter Clearer
2009 Godkänd IST-Practitioner, regression, healing, meditation
2012 Godkänd Entity Clearer