Jag älskar relationer och att ha kul!

Söker du mera kärlek till dig själv, en partner eller helt enkelt till livet då har du kommit rätt.

Jag är en livsnjutare som älskar relationer, resor, meditation, kreativitet, feng shui och energiarbete och hjälper dig få igång flöden av kärlek och inspiration ; ) Jag lovar!

Boka din kärleksaktivering här : )

Jag använder mig av mitt hem när jag manifesterar saker i mitt liv. Att känna sig avslappnad och lugn i sitt hem är viktigt för hälsan. Jag lockar även fram mina relationer och romantik via mitt hem. När jag väl känner mig redo för en relation så aktiverar jag kärleksvibbarna och vips så händer det grejor. Feng Shui är magi!

Att jobba med energier i mitt hem började 2004 när jag läste Karen Kingstons första bok om Energirening. Kommer tydligt ihåg när jag stod vid ytterdörren i mitt dåvarande hus. Jag skulle känna in energierna med min hand och se vad som hände. Intressant upplevelse...det var som om huset pratade med mig. En otroligt häftig känsla att ha den kontakten och att sen ha intresset och förmågan att jobba med och för dessa energier så det blir vackert och flödande. Ett hem har så mycket att berätta eftersom energiminnen sätter sig i väggar och vrår utifrån vad som händer under alla år.

Tänk dig ett harmoniskt lyckligt hem och jämför det med ett hem där man inte mått så bra. Det är skillnad, eller hur?

Därför förespråkar jag att alla borde energirena sina hem en gång per år. Framför allt viktigt om man flyttar in i en bostad där andra har bott tidigare. För företagslokaler är det än mer av vikt att landa sina egna flöden och inte bli inblandand i föregående företags eventuella problem.

Sedan den gången vid min ytterdörr har jag utbildat mig hos Karen Kingston i både USA, BAli och England och jobbat i hennes nätverk under 5 år. Jag har fått hjälpa många kunder till djupare kontakt med sig själva. Saker som de drömt om började slå in.

Är du redo för mer livs- och kärleksflöde så kontaka mig?!

Jag har ända sedan barnsben varit medveten om hur jag skapar vackra energier runt mig. Genom att "skala" bort det som inte ger mest energi, det som inte är riktigt du kan man få mycket ny energi och lära känna sig själv på ett magsiskt sätt.


I början av 2000 utbildade jag mig inom Klassisk feng shui och senare gick jag över mer mot att jobba med Space Clearing. En dröm gick i uppfyllelse 2007 när jag utbildade mig hos Karen Kingston som jag nämnde tidigare. Hon har bland annat skrivit boken 'Rensa i röran med feng shui'. Min dröm var att leva ett modernt liv men med ritualer och heliga rutiner och det känner jag verkligen att jag uppnått.

Sen 2006 är jag även student i en meditationsskola Clairvision School of Meditation och där har jag lärt mig så otroligt mycket och det tar aldrig slut. Känslan av att hitta hem upplevde jag när jag steg in i meditationssalen på min första kurs i Somerset England. Jag har min terapeut-kunskap från den skolan och jag är ideellt engagerad där på olika sätt. Bland annat åker jag då och då och jobbar några månader på något av våra Meditationscenter, antingen i Kalifornien USA eller norr om Sydney Australien. Fantastiska ställen med magiska upplevelser ute i ödemarken.


Med tacksamhet!

Jeanette


Jag har utbildat mig hos några av världens ledande lärare inom både Feng Shui, Space Clearing och Meditation. Min bakgrund är inom Human Resource Management och jag har jobbat med IT-projekt och projektledning inom bankvärlden.

Firesnow Inspiration startades 2004.

Du kan anmäla dig till Jeanettes nyhetsbrev här!

1996 Personalvetarexamen Fil Kand Psykologi,
1998 Reiki Healing
2004 Cert klassisk Feng Shui Practitioner
2008 Cert Space Clearer, Clutter Clearer
2009 Godkänd IST-Practitioner, regression, healing, meditation
2012 Godkänd Entity Clearer